Traktor & iPad (TouchOSC)

Vanavond geëxperimenteerd met Traktor Pro besturing via de iPad. DJ 2.0 zeg maar. De eerste tests zijn belovend, bidirectioneel verkeer en alles is te besturen. Eén nadeel: geen feedback van de knoppen, het is immers touchscreen.  Nu eerst even de benodigdheden, later de uitleg.

Wat heb je nodig om je iPad te gebruiken om Traktor Pro te besturen:
– Traktor (Pro)
Apple  iPad
OSCulator
TouchOSC
– TouchOSC template (volgt)
– OSCulator config(volgt)
– Traktor config  (volgt)

Er zijn inmiddels bestaande layouts, hierover ben ik niet tevreden en ben er daarom zelf één aan het maken (hiervan zie je de eerste tests in bovenstaande afbeelding). Dit kost erg veel tijd, maar deze zal ik, incl. beschrijving en downloads, op dit blog plaatsen.

  4 comments for “Traktor & iPad (TouchOSC)

Comments are closed.