Apps

Ik ontwikkel o.a. Apps voor Emotion. Maar ook in mijn vrije tijd ben ik druk met het ontwikkelen van iPhone Apps. De eerste App die ik in eigen beheer heb gemaakt is Afdaling App.

Afdaling App


Afdaling App

Afdaling is dé app voor skiërs en snowboarders. Door en voor fanatieke wintersporters! Ontdek waar, hoe hoog en hoe snel je bent geweest. Je kunt de route en trajecten op kaart bekijken en analyseren met behulp van grafieken. En je inspireert collega-wintersporters met jouw afdalingen gemakkelijk via Facebook, Twitter of email.

Nieuw in versie 2.0:
Compleet opnieuw ontworpen app met verbeterde en nieuwe functionaliteit:
– deel op Facebook met route
– verdien trofeeën met je Afdaling
– sla favorieten locaties op

Download Afdaling App

Sneeuwhoogte


S
neeuwhoogte.nl
Voor Sneeuwhoogte.nl heb ik voor Emotion een iPhone app ontwikkeld. De app heeft veel functionaliteiten, zo ontvang push-notificaties als er verse sneeuw valt in je favoriete skigebied, geeft hij uitgebreide informatie over pistes en skiliften, weerberichten per dorp, kaarten met sneeuwverwachtingen en heel veel webcams, zodat je live kunt zien hoe het skigebied er bij ligt. En natuurlijk kun je informatie delen op Facebook en Twitter.

Nieuw in versie 2 van de app is het sociale gedeelte waarmee je vakanties kan aanmaken en wintersportvrienden kan toevoegen, maar ook kan reageren op foto’s van anderen. Een top 50 en een overzicht van foto’s uit de skigebieden mogen uiteraard niet missen in deze apps.

Download Sneeuwhoogte.nl App

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *